Orodja za rezanje VersaDrive®

Patentirani sistem VersaDrive ® podjetja Holemaker Technology je prvi modularni rezalni sistem na svetu, ki omogoča uporabo rezalnih orodij v udarnih vijačnikih/vijačnikih ter rotacijskih vrtalnih strojih, kot so magnetni, ročni in stebrni vrtalni stroji.

Ta inovativni sistem vključuje vrsto vrtalnih in rezalnih orodij s ponudbo različnih adapterjev,pa omogočajo uporabo vrtalno rezalnih orodij na vrsto različnih vrtalnih strojih. Velika prednost sistema je hitra in enostavna menjava orodij.

Vrtalo rezilna orodja v ponudbi so zasnovana in razvita kot visoko kakovostni izdelki, ki imajo bistveno daljšo kvalitetno obratovalno dobo od najbližje primerljivih izdelkov. S hitreje
opravljenim delom, daljšo življenjsko dobo, več luknjami na izdelek orodja VersaDrive®prihranijo čas, denar in povečajo produktivnost.

10 razlogov za delo z VersaDrive® orodij

  • Edina dvojno kaljena rezalna orodja z oznako Impact-Wrench.
  • Do 15-krat hitrejši rezultati od običajnih vrtalno rezalnih metod.
  • Adapterji za hitro menjavo za hitreje opravljeno delo.
  • Šestrobo vpenjalno steblo 11,0 mm preprečuje zdrse orodja.
  • Kompatibilno z vsemi vpenjalnimi sistemi.
  • Modularni sistem z ustreznim adapterjem omogoča široko uporabnost.
  • Varnejše delo z vibracijskimi vrtalnimi stroji.
  • Visokokakovostno orodno jeklo, optimiziran dizajn,.
  • Zaradi vsestranskosti ponudbe zmanjšuje potrebo po večji zalogi orodij..
  • Kupite manj orodja in znižajte svoje stroške.

Zasnovan za vrtanje z vibracijsko udarnimi stroji

Prvi na svetu! – modularni sistem za hitro menjavo rezanja in vrtanja za uporabo z udarnimi in rotacijskimi orodji

NIZKE OBRATOVALNE HITROSTI

Pri aplikacijah, ki zahtevajo manjše obratovalne hitrosti, kot je vrezovanje navojev, grezenje ali vrtanje s kronskim svedrom, lahko optimalno zmogljivost dosežemo, ker nam ta orodja
omogočajo rezanje tako s konico kot boki spirale. Naša serija orodij je bila zasnovana tako, da zagotavlja odlično rezalno zmogljivost, tudi pri nižjih obratovalnih hitrostih, hkrati pa presega katero koli primerljivo orodje na trgu.

VIŠJE OBRATOVALNE HITROSTI

Za aplikacije, ki zahtevajo višje obratovalne hitrosti, kot so vrtanje, povrtavanje in vrezovanje navojev, nam ponudba različnih orodij in adapterjev VersaDrive z oznako Impact Rated ponuja natančno delovanje, višje hitrosti, varnost in nadzorovanje moči, ki jo ponujajo udarni vijačniki. Fenomenalna rezalna zmogljivost je dosežena z zasnovo orodja, ki reže z dvojno kaljenimi robovi spiralne ploskve, kot s konico.

VersaDrive® Patentno zaščiten sistem stebla

VersaDrive ® Patentno zaščitena zasnova s šestrobim steblom se prilega vsem standardnim vpenjalnim glavam. Brez zdrsa v vpenjalni glavi kot je to možno pri standardnih orodjih. Trije koncentrični položaji zaklepanja zagotavljajo popolno centriranje, stabilnost in natančnost vstavljenih orodij. S tem nam VersaDrive omogoča optimizacijo postopkov obdelave kovin in podaljšanje življenjske dobe orodja.

STAKIT – komplet svedrov (STC-EMID-MEIK)